Italian, Italiano

Коаксијален кабел

Искористат од нас прекрасна и корисни колекција на висок квалитет Коаксијален кабел кои се фабрикувани од светска класа основниот материјал. Асистентката со тим од квалификувани професионалци, www.lancabletaiwan.com нуди овие во различни форми и големини. Дел форма ова, ние ги презентираме овие во двете стандардни и кориснички избори. Овие се фабрикувани од страна на нашите високо квалификувани професионалци користење врховен одделение материјална и најнова технологија, како на меѓународните стандарди за квалитет.
 • RG6 коаксијален кабел
  RG6 коаксијален кабел
  Norminal централна диригент Кол. 1.02CCS + /-0.01mm
  Norminal изолација Кол. 4.57FPE + / -0,10 милиметри
  Norminal јакна Кол.: 6,86 + / -0,20 милиметри
  Norminal капацитетот: 50 + / -3 pF / m
  Norminal: 75 + / -3 Ohm
  Брзина на пропагација: 85%
  Врати загуба 0dB
  000 отпор на изолација (20 潞 в) М Ω км
  Диелектрични сила (диригент за да ги заштити) 0,6 kV
  Слабеењето тестирани на 68 潞 f (20 潞 в)
  Тестирани во должина: 100

  Фабрика цена RG6 Воздушната кабел
  1. OEM е во ред
  2. ISO9001/CE/REACH/ETL
  3. Стабилен квалитет, со конкурентни цени.
 • RG6 кабел
  RG6 кабел
  За сателитска hookups и дигитална кабловска телевизија.
  Сплотени ламинат алуминиум лента, 60% плетенка, PVC изолација
  Центарот диригент: 1.02mm голи бакар
  Диелектрични: Гас прошири полиетилен
  1 штит: Ламинирани алуминиум лента врзани за диелектрик.
  На 2-ри штит: 67% покриеност алуминиум плетенка жица.
  3 штит: Ламинирани алуминиум лента.
  Јакна: ПВЦ

  Спецификации
  1. Добар квалитет
  2. ETL, ROHS, CE, ISO одобрена.
  3. Конкурентна цена.
  4. Брза испорака.
  5. ОЕМ
 • RF коаксијален кабел
  RF коаксијален кабел
  Сплотени ламинат алуминиум лента, 60% плетенка, PVC изолација
  Центарот диригент: 1.02mm голи бакар.
  Диелектрични: Гас прошири полиетилен.
  1 штит: Ламинирани алуминиум лента врзани за диелектрик.
  На 2-ри штит: 67% покриеност алуминиум плетенка жица.
  3 штит: Ламинирани алуминиум лента.
  4 штит: 90% покриеност алуминиум плетенка жица.
  Јакна: ПВЦ

 • Дигитален коаксијален кабел
  Дигитален коаксијален кабел
  Norminal централна диригент Кол. 1.13CU + / -0,01 милиметри
  Norminal изолација Кол. 4.8FPE + / -0,05 милиметри
  Norminal јакна Кол.: 7,0 + / -0,2 мм
  Norminal капацитетот: 50 + / -3 pf / m
  Norminal Импеданса: 75 + / -3 оми
  Брзина на пропагација: 85%
  Врати загуба 0dB
  000 отпор на изолација (20 潞 в) М Ω км
  Диелектрични сила (диригент за да ги заштити) 0,6 kV
  Слабеењето тестирани на 68 潞 F (20 潞 C)
  Тестирани во должина: 100
  1. Кабел коаксијален.
  2. Фабрика цена и брза испорака.
  3. ОЕМ добредојде и која било големина било која боја.

 • ТВ Коаксијален кабел
  ТВ Коаксијален кабел
  Norminal централна диригент Кол. 1.02CCS + / -0,01 милиметри
  Norminal изолација Кол. 4.57FPE + / -0,10 милиметри
  Norminal јакна Кол.: 6,86 + / -0,20 милиметри
  Norminal капацитетот: 50 + / -3 pf / m
  Norminal Импеданса: 75 + / -3 оми
  Гласник: 1,13 + / -0,01 милиметри
  Брзина на пропагација: 85%
  Врати загуба 0dB
  000 отпор на изолација (20 潞 в) М Ω км
  Диелектрични сила (диригент за да ги заштити) 0,6 kV
  Слабеењето тестирани на 68 潞 F (20 潞 C)
  Тестирани во должина: 100
 • RG59 коаксијален кабел
  RG59 коаксијален кабел
  RG коаксијален кабел со високи пренос фреквенција и ниска слабеењето.
  Напредна опрема.
  висок квалитет и добра цена.
  Norminal централна диригент Кол. 0.81CU + / -0,01 милиметри
  Norminal изолација Кол. 3.66FPE + / -0,10 милиметри
  Norminal јакна Кол.: 6,1 + / -0,2 мм
  Norminal капацитетот: 50 + / -3 pf / m
  Norminal Импеданса: 75 + / -3 оми
  Брзина на пропагација: 85%
  Врати загуба 0dB
  000 отпор на изолација (20 潞 в) М Ω км
  Диелектрични сила (диригент за да ги заштити) 0,6 kV
  Слабеењето тестирани на 68 潞 f (20 潞 в)
  Тестирани во должина: 100
 • Коаксијални кабли
  Коаксијални кабли
  Norminal централна диригент Кол. 0.64CU + / -0,01 милиметри
  Norminal изолација Кол. 3.70SPE + / -0,10 милиметри
  Norminal јакна Кол.: 6,1 + / -0,2 мм
  Norminal капацитетот: 100 + / -3 pF / m
  Norminal Импеданса: 75 + / -3 оми
  Брзина на пропагација: 66%
  Врати загуба 0dB
  000 отпор на изолација (20 潞 в) М Ω км
  Диелектрични сила (диригент за да ги заштити) 0,9 kV
  Слабеењето тестирани на 68 潞 F (20 潞 C)
  Тестирани во должина: 100

  Предност
  1. Ние сме професионални производство на безбедноста и комуникациски кабел снабдувач.
  2. Производот се продава низ целиот свет.
  3. Професионална техника персонал.
  4. Понудиме најдобра услуга, клиент Барање е нашата цел.
 • RG59 кабел
  RG59 кабел
  Norminal централна диригент Кол.: 0 0,81 CU + / -0,01 милиметри
  Norminal изолација Кол. 3.66FPE + / -0,10 милиметри
  Norminal јакна Кол.: 6,1 + / -0,2 мм
  Norminal капацитетот: 50 + / -3 pF / m
  Norminal Импеданса: 75 + / -3 оми
  Брзина на пропагација: 85%
  Врати загуба 0dB
  000 отпор на изолација (20 潞 в) М Ω км
  Диелектрични сила (диригент за да ги заштити) 0,6 kV
  Слабеењето тестирани на 68 潞 F (20 潞 C)
  Тестирани во должина: 100

  Предност
  1. Добар квалитет.
  2. ISO, CE, ROHS, ETL сертификација.
  3. Краток рок на испорака.
  4. Прифати OEM барање.
  5. Обезбеди добра по услуга.
  6. Фабрика цена за клиентите.
 • RG59 Коаксијален кабел
  RG59 Коаксијален кабел
  Norminal централна диригент Кол. 0.64CU + / -0,01 милиметри
  Norminal изолација Кол. 3.70SPE + / -0,10 милиметри
  Norminal јакна Кол.: 6,1 + / -0,2 мм
  Norminal капацитетот: 100 + / -3 pF / m
  Norminal Импеданса: 75 + / -3 оми
  Брзина на пропагација: 66%
  Врати загуба 0dB
  Диелектрични сила (диригент за да ги заштити) 0,9 kV
  Слабеењето тестирани на 68 潞 F (20 潞 C)
  Тестирани во должина: 100

  Предност
  1. Контактното пакување: ЈП филм, пластични / дрво макара, дрво барабан.
  2. Надворешното пакување: картон, дрвен тапан.
  3. Други пакување достапни во согласност со барањата на клиентите.
  4. боја: црна, бела или сива или друга боја.
  5. ОЕМ и клиенти ознака се достапни.
 • RG11 коаксијален кабел
  RG11 коаксијален кабел
  Norminal централна диригент Кол. 1.63CCS + /-0.015mm
  Norminal изолација Кол.: 7 0,11 FPE + / -0,10 милиметри
  Norminal јакна Кол.: 10.3 + / -0,2 мм
  Norminal капацитетот: 50 + / -3 pF / m
  Norminal Импеданса: 75 + / -3 оми
  Брзина на пропагација: 85%
  Врати загуба 0dB
  000 отпор на изолација (20 潞 в) М Ω км
  Диелектрични сила (диригент за да ги заштити) 0,6 kV
  Слабеењето тестирани на 68 潞 F (20 潞 C)
  Тестирани во должина: 100

  Спецификации
  1. Добра услуга.
  2. И контрола на квалитетот.
  3. ISO 9001/CE/ROHS.
  4. OEM е во ред за RG11 кабел.
  5. RG11 коаксијален кабел за подземни располагање.
 • RG11 Коаксијален кабел
  RG11 Коаксијален кабел
  Norminal централна диригент Кол. 1.63CCS + / -0,015 мм
  Norminal изолација Кол. 7.11FPE + / -0,10 милиметри
  1 штит: Ламинирани алуминиум допрете врзани за диелектрик.
  На 2-ри штит: 60% покриеност алуминиум плетенка жица.
  3 штит: Ламинирани алуминиум допрете.
  Norminal јакна Кол.: 10.3 + / -0,2 мм
  Norminal капацитетот: 50 + / -3 pF / m
  Norminal Импеданса: 75 + / -3 оми
  Брзина на пропагација: 85%
  Врати загуба 0dB
  000 отпор на изолација (20 潞 в) М Ω км
  Диелектрични сила (диригент за да ги заштити) 0,6 kV
  Слабеењето тестирани на 68 潞 F (20 潞 C)
  Тестирани во должина: 100
 • RG11 кабел
  RG11 кабел
  Детален опис:
  1,63 卤 0,02 мм 21% CCS / 7,11 卤 0,10 мм
  Foamed ЈП / Сплотени Al / ПЕТ / 96 * 0.16,60% АЛ
  Плетење / 10,30 卤 0,3 мм 70Degree ПВЦ Црното (или ПЕ) со 1.83mm челик Messenger

  Спецификации
  1. Прифати OEM барање.
  2. ISO9001, CE, ETL, ROHS, домет
  3. Широко се користат во широкопојасниот интернет пренос на податоци.
  4. Коаксијален кабел RG11 Со Messenger за RoHS.

  Пакување Детална:
  1. должини на располагање во согласност со барањето на клиентот.
  2. Контактното пакување: Дрвени ролна, пластични ролна на располагање.
  3. Надворешното пакување: картонска кутија, палети клиенти барање располагање.
  4. Други пакување на располагање во согласност со барањето на клиентот.
 • RG174 коаксијален кабел
  RG174 коаксијален кабел
  Norminal централна диригент Кол. 0.34cu + / -0,01 милиметри
  Norminal изолација Кол. 1.95SPE + / -0,10 милиметри
  Norminal јакна Кол.: 3,70 + / -0,10 милиметри
  Norminal капацитетот: 100 + / -3 pF / m
  Norminal Импеданса: 50 + / -3 оми
  Брзина на пропагација: 66%
  Врати загуба 0dB
  Диелектрични сила (диригент за да ги заштити) 0,0 kV
  Слабеењето тестирани на 68 潞 F (20 潞 C)
  Тестирани во должина: 100

  Предност
  RG174 коаксијален кабел со добар квалитет и ниска загуба.
  1. ИСО, RoHS
  2. Добра цена.
  3. Извонреден квалитет.
  4. Пакување Детална: Дрвени Тапани или картонска кутија.
 • RG213 коаксијален кабел
  RG213 коаксијален кабел
  Norminal централна диригент Кол.: 7 * 0.75CU + / -0,01 милиметри
  Norminal изолација Кол. 7.24SPE + / -0,10 милиметри
  Norminal јакна Кол.: 10.3 + / -0,20 милиметри
  Norminal капацитетот: 100 + / -3 pF / m
  Norminal Импеданса: 50 + / -3 оми
  Брзина на пропагација: 85%
  Врати загуба 0dB
  Диелектрични сила (диригент за да ги заштити) 0,6 kV
  Слабеењето тестирани на 68 潞 F (20 潞 C)
  Тестирани во должина: 100

  Апликации:
  1. CATV-заедницата антена телевизија.
  2. CCTV-во затворено коло телевизија.
  3. ДБС-сателити за директно емитување.

  Транспорт:
  1. RG213 Сите достапни превозот начини може да се примени, по брза пошта, воздух или море.
  2. Назначен превозот компанија или нашите сопствени шпедитери сите може да се користи во пратката.
  3. Полно работно начин за следење на Товарот за вас пред да пристигне на стоката.
  4. ОЕМ и ознака купувачи се добредојдени.
 • RG8U коаксијален кабел
  RG8U коаксијален кабел
  Внатрешна Диригент: 7 * 0,724 (мм) БЦ / CCS
  Диелектрични: 7,2 (мм) ЈП / FPE
  Штит (касета): Сплотени / Double / АЛ Фолии
  Плетенка (покриеност%): 4 0% ~ 100% BC / TC / АЛ-MG
  Јакна: 10,3 (мм) ЈП / ПВЦ
  Јакна Дебелина на ѕидот: 1,09 (мм)
  Импеданса (оми): 50 2
  Nomial Capacitcance (pF / m): 57
  Брзина на простирање на бранови: 83%
  Минимум Врати Загуба (dB):
  1-1000MHZ: 23
  1000-2250Mhz: 19
 • RG58 коаксијален кабел
  RG58 коаксијален кабел
  Norminal централна диригент Кол.: 19 * 0.18cu + /-0.005mm
  Norminal изолација Кол. 2.95SPE + / -0,10 милиметри
  Norminal јакна Кол.: 4,95 + / -0,10 милиметри
  Norminal капацитетот: 100 + / -3 pF / m
  Norminal Импеданса: 50 + / -3 оми
  Брзина на пропагација: 66%
  Врати загуба 0dB
  Диелектрични сила (диригент за да ги заштити) 0,0 kV
  Слабеењето тестирани на 68 潞 F (20 潞 C)
  Тестирани во должина: 100

  Спецификации
  RG58 кабел со 50 оми RG58 кабел
  1. Погодна за ТВ, кабловска телевизија, радио комуникација.
  2. Прилагодено спецификации се достапни.

 • RG58 кабел
  RG58 кабел
  Norminal централна диригент Кол. 1.02cu + / -0,005 мм
  Norminal изолација Кол. 2.9SPE + / -0,05 милиметри
  Norminal јакна Кол.: 5,0 + / -0,10 милиметри
  Norminal капацитетот: 100 + / -3 pF / m
  Norminal Импеданса: 50 + / -3 оми
  Брзина на пропагација: 66%
  Врати загуба 0dB
  Диелектрични сила (диригент за да ги заштити) 0,0 kV
  Слабеењето тестирани на 68 潞 F (20 潞 C)
  Тестирани во должина: 100

  Предности:
  Стандард ТВ комуникација кабел коаксијален кабел RG58
  1. Висок квалитет и ниска цена.
  2. CE / ROHS / ETL / UL;
  3. OEM е на располагање
  4. Пакување Детална:
  Внатрешна Пакување: Дрвена клопче, дрвен тапан, пластични тапан.
  Надворешното пакување: Дрвени Тапани, картонска кутија, извлечете кутија.
 • Багажникот кабел
  Багажникот кабел
  Бакар или ЦЦА диригент
  Челик гласник за подобра механичка функција.
  Алуминиумски цевки, ЈП јакна
  Центарот диригент: 2.77CU/CCA + / -0,02 милиметри
  Диелектрични: Гас прошири полиетилен (11.43FPE + / -0,30 мм)
  Надворешниот проводник: аргон-лачно заварување алуминиум цевка
  Јакна: ЈП
  Norminal јакна Диа:. 14,48 + /-0.30mm
  Norminal капацитетот: 50 + / -3 pF / m
  Norminal Импеданса: 75 + / -3 оми
  Брзина на пропагација: 88%
  Врати загуба 0dB
  Отпор на изолација (20 潞 в) 0000 М Ω км
  Диелектрични сила (диригент за да ги заштити) 0,6 kV
  Слабеењето тестирани на 68 潞 F (20 潞 C)
  ОЕМ и ознака купувачи се добредојдени
  Пакување Детална: Пакување: Достапни во согласност со барањето на клиентот.
  Добар квалитет, конкурентна цена.
  Брза испорака (2-4недели).
  CE / Рош / UL сертификација.
 • Багажникот кабли
  Багажникот кабли
  Алуминиумски цевки, ЈП јакна
  Центарот диригент: 3.15CU/CCA + / -0,03 милиметри
  Диелектрични: Гас прошири полиетилен (13.03FPE + / -0,30 мм)
  Надворешниот проводник: аргон-лачно заварување алуминиум цевка.
  Јакна: ЈП
  Norminal јакна Диа:. 15,50 + /-0.30mm
  Norminal капацитетот: 50 + / -3 pF / m
  Norminal Импеданса: 75 + / -3 оми
  Брзина на пропагација: 88%
  Врати загуба 0dB
  Отпор на изолација (20 潞 в) 0000 М Ω км
  Диелектрични сила (диригент за да ги заштити) 0,6 kV
  Слабеењето тестирани на 68 潞 F (20 潞 C)
Со текот на годините на совршеност во производство, клиенти се увери од добивањето на повеќето иновативни и највисок квалитет на професионална

Коаксијален кабел

. Ве молиме да не двоумење да контактирајте не сега.