Italian, Italiano

Бакарни кабли

Вие сте тука: Насловна -> производи -> Бакарни кабли -> Бакарни кабли
Како професионален производителот, снабдувачот и извозник, www.lancabletaiwan.com е производство на претпријатие од областа на проектирање, развој, производство и трговија на Бакарни кабли. Ако имате проблеми или се разочарани со низок квалитет на производи од други компании ", ве молиме обидете се нашите производи. Нашите производи ќе ви помогнат и вашите клиенти да ги задоволи совршено. Ние ги доставуваме производи на сите на Кина клиенти.
Бакарни кабли

модел:
Бакарни кабли
Norminal централна диригент Кол. 1.63CCS + /-0.015mm
Norminal изолација Кол. 7.11FPE + / -0,10 милиметри
Norminal јакна Кол.: 10.3 + / -0,2 мм
Norminal капацитетот: 50 + / -3 pF / m
Norminal Импеданса: 75 + / -3 оми
Брзина на пропагација: 85%
Врати загуба 0dB
000 отпор на изолација (20 潞 в) М Ω км
Диелектрични сила (диригент за да ги заштити) 0,6 kV
Слабеењето тестирани на 68 潞 F (20 潞 C)
Тестирани во должина: 100

Спецификации
1. Добра услуга.
2. И контрола на квалитетот.
3. ISO 9001/CE/ROHS.
4. OEM е во ред за RG11 кабел.
5. RG11 коаксијален кабел за подземни располагање.
Прашање Сега +Прашање Сега -
Нашите

Бакарни кабли

производи апликации се во целиот свет ценети и ценети од страна на нашите клиенти и нивните крајниот корисник клиенти. Исто така го поздравуваме нови клиенти, да се откријат квалитет и услуга која ние ги нудиме.