Italian, Italiano

Сопствени кабелски склопови

Вие сте тука: Насловна -> производи -> Кабли -> Сопствени кабелски склопови
Ние би сакале да се воведе нашата компанија како водечки производител, на снабдувачот, извозникот на Сопствени кабелски склопови. Поради нашето долгогодишно аранжмани и долго искуство во оваа област, ние уверувам на професионални квалитетни производи по многу конкурентни цени. Ако сакате да добиете повеќе информации или примероци за испитување на квалитет, ве молиме не двоумете се да контактирате со нас.
Сопствени кабелски склопови

модел:
Сопствени кабелски склопови
Високата рамни кабли ексел во повторувачки движења опрема, се имуни на шок и вибрации, груби средини, и екстремни температури. Нивните тенок профил и висока флексибилност обезбеди одлична решенија за компактни уреди и затворени простори.

Висока флексибилност и квалитет
Одлично флексибилни перформанси.
Компактен жици без лого гасеница.
Топлина сврзување без површината адхезија.
Рамниот кабел со врзани воздух цевки се достапни.
UL одобрени видови се достапни.
ИСО 9001 сертификат.
КАКО 9100 воздухопловни стандардни уверение.
Високата рамни кабли се 100% тестирани за да се обезбеди оптимална ефикасност.

Екстремни средини
Изведување на температури од -65 掳 C до 260 掳 C
Чисти соби без честички
Под вакуум НАСА Outgassing Спецификација 1124
Изложеност на вода, масло, и хемикалии.

Широка примена
Воздухопловна и воена рамен кабел.
Движење контрола и автоматизација рамен кабел.
Медицински рамен кабел и кабелски склопови.
Полупроводнички Производство рамен кабел и склопови.

Прашање Сега +Прашање Сега -
Ние ќе ви обезбедиме најдобар квалитет

Сопствени кабелски склопови

и убаво услуги за сите клиенти, ние искрено се надеваме дека можеме да прават бизнис со клиенти во светот!