Italian, Italiano

Дисплеј порт кабел

Вие сте тука: Насловна -> производи -> DisplayPort кабел -> Дисплеј порт кабел
Добавувачи на Дисплеј порт кабел и услуги ние гаранција да се обезбедат повеќето сеопфатен пристап до можности за бизнис. Обезбедува многу најнова технологија е вработен за да ви овозможи наједноставните, најмалку скап и повеќето ефективни резултати, дали сте купувачот. Наша цел е да се сретне со процутот раст, а во исто балансирање со меѓународните стандарди за квалитет. Сите производи се квалитетни, а во исто време рентабилно.
Дисплеј порт кабел

модел:
Дисплеј порт кабел
Спецификации:
Конектор: 20 пински машки, школка никел plated, и 24k злато иглички Кабли: UL 20.276 (1P + D + АЛ + Миларова) * 5 5 C + AEB, OD7.3mm, 30AWG/28AWG достапни
Напон: DC 300V 2M ohm/10ms
Контакт отпор: 2ohm MAX
Сите материјали RoHS согласност
Должина: 3ft, 6ft, 12ft, 15ft

Пакување и испорака
Пакување Детална: ЈП торба, Врз основа на барањето на клиентите.
Испорака Детална: Една недела по приемот на уплатата.

DisplayPort1.2 кабел Спецификација

DP30102

{[7/0.10BCx1P + Д (7/0.10BC) + FAM] x5PCS 7 / 0.10BCx4C}

+ AM + Д (7/0.12BC) + Б (80% ALM) + PVC6.0

5M

DP28102

{[7/0.12BCx1P + Д (7/0.12BC) + FAM] x5PCS 7 / 0.12BCx4C}

+ AM + Д (7/0.16TC) + Б (75% ALM) + PVC7.3

8M


Прашање Сега +Прашање Сега -
Обезбедување на висок квалитет и добра услуга за потрошувачите е нашата управување со теорија. Задржи иновациите и постојано подобрување на нашите

Дисплеј порт кабел

е нашата развој на политиката. Ние сме во потрага очекуваме да се воспостави долгорочна соработка однос со тебе.