Italian, Italiano

Дисплеј порт кабли

Вие сте тука: Насловна -> производи -> DisplayPort кабел -> Дисплеј порт кабли
www.lancabletaiwan.com беше основана за производство, снабдување различни Дисплеј порт кабли. Добро обучени и искусни инженери се посветени на прецизност и работа на оптимизација за да се обезбеди сите производи се доставуваат во висок квалитет по конкурентни цени. Ние сме убедени дека ние сме во состојба да ги задоволат вашите барања строго со краток увод време, стабилен квалитет и, исто така, високо конкурентна цена. Ако има нешто што би сакале да дознаете повеќе за нашите производи, контактирајте не денес!
Дисплеј порт кабли

модел:
Дисплеј порт кабли
DisplayPort 20-пински машки да DisplayPort 20-пински машки кабел
(DisplayPort v1.2 компатибилен)
- Поддршка на 8-битно и 10-битен Deep Color.
- Двонасочно помошни канал за поддршка на 720Mbps.
- Поддршка заштитена содржина и со високи перформанси апликации како што се 3D игри.
- Поддршка два такви монитори со еден кабел, или четири 1920x1200
монитори.
- Овозможување USB 2.0 или Ethernet податоци да се спроведе.
- Поддршка за Full HD 3D стереоскопичен покажува.
- Боја АЛ метал школка собранието.

DisplayPort1.2 кабел Спецификација

DP30102

{[7/0.10BCx1P + Д (7/0.10BC) + FAM] x5PCS 7 / 0.10BCx4C}

+ AM + Д (7/0.12BC) + Б (80% ALM) + PVC6.0

5M

DP28102

{[7/0.12BCx1P + Д (7/0.12BC) + FAM] x5PCS 7 / 0.12BCx4C}

+ AM + Д (7/0.16TC) + Б (75% ALM) + PVC7.3

8M


Прашање Сега +Прашање Сега -
Имаме напредна опрема за производство на

Дисплеј порт кабли

и добра изработка и постепено се истражуваат некои нов дизајн. Сите партнери во странство се добредојдени да преговараат и да соработуваат со нас.