Italian, Italiano

HDMI кабли

Вие сте тука: Насловна -> производи -> HDMI DVI кабел -> HDMI кабли
Како професионален производителот, снабдувачот и извозник со една фабрика во Taiwan, Нашите главни производи вклучуваат сите видови на HDMI кабли производи. Ние се уште инсистираме на одржување на промовирање и менување на вештини за да добиете повеќе подобро одлични производи и нудат прилично услуга за нашите клиенти. Ве молиме слободно да контактирајте не.
HDMI кабли

модел:
HDMI кабли
Со голема брзина HDMI Би-боја мувла кабел со Ethernet канал
- HDMI 19 пински машки на HDMI 19 пински машки врски.
- Обезбедување на интегритетот на сигналот помеѓу HDMI уреди.
- Да помине 1080p и HDMI ATC тест.
- Во согласност со голема брзина HDMI спецификации.

Со голема брзина HDMI рамен кабел Канал Ротирачки HDMI со Ethernet
- HDMI 19 пински машки на HDMI 19 пински машки врски.
- Обезбедување на интегритетот на сигналот помеѓу HDMI уреди.
- Да помине 1080p и HDMI ATC тест.
- Во согласност со голема брзина HDMI спецификации.

Нашите Популарни HDMI кабел Спецификација

Кабел P / N

Верзија

Спецификација

Макс. Должина на

HD30158

HEAC

{[7/0.10BCx1P + Д (7/0.10BC) + FAM] x5PCS 7 / 0.10BCx4C} + AM + Д (7/0.12BC) + Б (85% ALM) + PVC6.0

5M

HD28136

HEAC

{[7/0.12BCx1P + Д (7/0.12BC) + FAM] x5PCS 7 / 0.12BCx4C} + AM + Д (7/0.16TC) + Б (75% ALM) + PVC7.3

7M

HD26106

HEAC

{[7/0.16BCx1P + Д (7/0.16BC) + FAM] x4PCS + [7/0.12BCx1P

+ Д (7/0.12BC) + FAM] 7 / 0.16BCx4C} + AM + Д (7/0.16BC)

+ Б (65% ALM) + PVC8.6

10M

HD24110

HEAC

{[7/0.20BCx1P + Д (7/0.20BC) + FAM] x4PCS + [7/0.16BCx1P

+ Д (7/0.16BC) + FAM] 7 / 0.20BCx4C} + AM + Д (7/0.20BC)

+ Б (55% ALM) + PVC10.5

15 милиони

HD30124

ЕВТИНИ

[(7/0.10BCx1P + AM) x4PCS 7 / 0.10BCx1P 7 / 0.10BCx5C]

+ Д (7/0.12BC) + AM + PVC5.5

5M

HD28135

ЕВТИНИ

[(7/0.12BCx1P + AM) x4PCS 7 / 0.12BCx1P 7 / 0.12BCx5C]

+ Д (7/0.12BC) + AM + PVC7.3

7M

HD30114

СТАНДАРД

{[7/0.10BCx1P + Д (7/0.10BC) + FAM] x4PCS 7 / 0.10BCx1P

7 / 0.10BCx5C} + AM + Д (7/0.12BC) + Б (85% ALM) + PVC6.0

5M

HD28117

СТАНДАРД

{[7/0.12BCx1P + Д (7/0.12BC) + FAM] x4PCS 7 / 0.12BCx1P

7 / 0.12BCx5C} + AM + Д (7/0.12BC) + Б (75% ALM) + PVC7.3

7M

HD26102

СТАНДАРД

{[7/0.16BCx1P + Д (7/0.16BC) + FAM] x4PCS 7 / 0.10BCx1P

7 / 0.16BCx5C} + AM + Д (7/0.16BC) + Б (70% ALM) + PVC8.6

10M

HD24103

СТАНДАРД

{[7/0.20BCx1P + Д (7/0.20BC) + FAM] x4PCS 7 / 0.20BCx1P

7 / 0.20BCx5C} + AM + Д (7/0.20BC) + Б (65% ALM) + PVC9.8

15 милиони

HD30111

Висок стандард

{[7/0.10TCx1P + Д (7/0.10TC) + FAM] x4PCS 7 / 0.12TCx1P

7 / 0.12TCx5C} + AM + Б (85% ТК) + PVC6.0

5M

HD28101

Висок стандард

{[7/0.12TCx1P + Д (7/0.12TC) + FAM] x4PCS 7 / 0.12TCx1P

7 / 0.12TCx5C} + AM + Б (80% ТК) + PVC7.3

7M


Прашање Сега +Прашање Сега -
Ние сами многу надарен занаетчија таленти кои се гарантира навремена испорака со врвен квалитет

HDMI кабли

. Ние, исто така, се грижиме за нашата широка база на клиенти нудиме нашата палета во прилагодено форма, придржувајќи се на барања и спецификации на нашите клиенти.