Italian, Italiano

HDMI Мини кабел

Вие сте тука: Насловна -> производи -> Бакарни кабли -> HDMI Мини кабел
www.lancabletaiwan.com е еден од познати имиња кои се вклучени во Taiwan производителот, снабдувачот и извозник на широк спектар на HDMI Мини кабел. Со цел да се обезбеди квалитетот на нашата палета, ние производство оваа искористување на висок степен на материјал, којшто го набави од уверение продавачи. Ние обезбеди овие производи со различни градации во големина и спецификации индивидуализира според потреби и потреби на клиентите. Нашата палета е во високата побарувачка од страна на нашите клиенти се шири низ меѓународниот пазар и може да се искористи во водечка индустрија на цени.
HDMI Мини кабел

модел:
HDMI Мини кабел
Со голема брзина HDMI Би-боја мувла кабел со Ethernet канал
- HDMI 19 пински машки на HDMI 19 пински машки врски.
- Обезбедување на интегритетот на сигналот помеѓу HDMI уреди.
- Да помине 1080p и HDMI ATC тест.
- Во согласност со голема брзина HDMI спецификации.

Со голема брзина HDMI рамен кабел Канал Ротирачки HDMI со Ethernet
- HDMI 19 пински машки на HDMI 19 пински машки врски.
- Обезбедување на интегритетот на сигналот помеѓу HDMI уреди.
- Да помине 1080p и HDMI ATC тест.
- Во согласност со голема брзина HDMI спецификации.

Нашите Популарни HDMI кабел Спецификација

Кабел P / N

Верзија

Спецификација

Макс. Должина на

HD30158

HEAC

{[7/0.10BCx1P + Д (7/0.10BC) + FAM] x5PCS 7 / 0.10BCx4C} + AM + Д (7/0.12BC) + Б (85% ALM) + PVC6.0

5M

HD28136

HEAC

{[7/0.12BCx1P + Д (7/0.12BC) + FAM] x5PCS 7 / 0.12BCx4C} + AM + Д (7/0.16TC) + Б (75% ALM) + PVC7.3

7M

HD26106

HEAC

{[7/0.16BCx1P + Д (7/0.16BC) + FAM] x4PCS + [7/0.12BCx1P

+ Д (7/0.12BC) + FAM] 7 / 0.16BCx4C} + AM + Д (7/0.16BC)

+ Б (65% ALM) + PVC8.6

10M

HD24110

HEAC

{[7/0.20BCx1P + Д (7/0.20BC) + FAM] x4PCS + [7/0.16BCx1P

+ Д (7/0.16BC) + FAM] 7 / 0.20BCx4C} + AM + Д (7/0.20BC)

+ Б (55% ALM) + PVC10.5

15 милиони

HD30124

ЕВТИНИ

[(7/0.10BCx1P + AM) x4PCS 7 / 0.10BCx1P 7 / 0.10BCx5C]

+ Д (7/0.12BC) + AM + PVC5.5

5M

HD28135

ЕВТИНИ

[(7/0.12BCx1P + AM) x4PCS 7 / 0.12BCx1P 7 / 0.12BCx5C]

+ Д (7/0.12BC) + AM + PVC7.3

7M

HD30114

СТАНДАРД

{[7/0.10BCx1P + Д (7/0.10BC) + FAM] x4PCS 7 / 0.10BCx1P

7 / 0.10BCx5C} + AM + Д (7/0.12BC) + Б (85% ALM) + PVC6.0

5M

HD28117

СТАНДАРД

{[7/0.12BCx1P + Д (7/0.12BC) + FAM] x4PCS 7 / 0.12BCx1P

7 / 0.12BCx5C} + AM + Д (7/0.12BC) + Б (75% ALM) + PVC7.3

7M

HD26102

СТАНДАРД

{[7/0.16BCx1P + Д (7/0.16BC) + FAM] x4PCS 7 / 0.10BCx1P

7 / 0.16BCx5C} + AM + Д (7/0.16BC) + Б (70% ALM) + PVC8.6

10M

HD24103

СТАНДАРД

{[7/0.20BCx1P + Д (7/0.20BC) + FAM] x4PCS 7 / 0.20BCx1P

7 / 0.20BCx5C} + AM + Д (7/0.20BC) + Б (65% ALM) + PVC9.8

15 милиони

HD30111

Висок стандард

{[7/0.10TCx1P + Д (7/0.10TC) + FAM] x4PCS 7 / 0.12TCx1P

7 / 0.12TCx5C} + AM + Б (85% ТК) + PVC6.0

5M

HD28101

Висок стандард

{[7/0.12TCx1P + Д (7/0.12TC) + FAM] x4PCS 7 / 0.12TCx1P

7 / 0.12TCx5C} + AM + Б (80% ТК) + PVC7.3

7M


Прашање Сега +Прашање Сега -
Бидејќи ние се грижиме нашите клиенти како што се грижат, освен нашата компанија се стави голема инвестиција за развивање на нови предмети. До-to-date технологија ќе го направи нашиот

HDMI Мини кабел

повеќе совршен и направи нашиот живот повеќе шарени. Еднаш ви треба, ние сме тука за вас.