Italian, Italiano

LAN кабли

Вие сте тука: Насловна -> производи -> LAN кабли
Нашата компанија е специјализирана за производство, снабдување и извоз на LAN кабли. Со стабилна основа на производство и канал на снабдување, ние се одржи многу квалификувани добавувачи како долгорочни партнери за соработка, кои се надлежни да ги задоволи нашите клиенти со високо квалитетни производи и добра услуга. Тука, ние се надеваме да влеземе во кооперативни односи со луѓе од целиот свет, врз основа на рамноправност и взаемна корист со цел да се развие нашата заедничка prospect.Also, ние искрено добредојде купувачи во странство да прават бизнис и подобрување на пријателство со нас.
 • CAT 5 кабел
  CAT 5 кабел
  Апликација
  Се користи како работна станица надвор на Ф.Д. / IDF и други хоризонтални комуникациски кабел; за внатрешна инсталација и поддршка на амо-PMD Аудио, интегрирани услуги дигитална мрежа (ISDN), АТМ 155Mbps, 100Mbps TPDDI, Брз Етер-нет ИТН.

  Структура
  ЈП изолација
  Диригент: Баре Бакар / ЦЦА
  Јакна: FR ПВЦ или LSOH
  Приклучок: RJ45 8P8C ДА RJ45 8P8C

  Стандард
  ISO / IEC 11801, ANSI/TIA/EIA-568B

  Сертификат
  UL, ETL

  Предност
  1. Висок квалитет.
  2. Фабрика цена.
  3. За време на испорака.
  4. Мулти-заглавувам конструкција.
  5. Многу бои по желба.
  6. Различна должина.
 • CAT5 кабел
  CAT5 кабел
  Апликација
  Се користи како работна станица надвор на Ф.Д. / IDF и други хоризонтални кабли поддршка амо-PMD Аудио, интегрирани услуги дигитална мрежа (ISDN), АТМ 155Mbps, 100Mbps TPDDI, Брз Етер-нет ИТН.

  Структура
  Голи бакар, ЈП изолација, алуминиумска фолија, ПВЦ / LSOH јакна.

  Стандард
  ISO / IEC 11801, ANSI/TIA/EIA-568B

  Сертификат
  UL, ETL

  Предност
  1. Висок квалитет.
  2. Фабрика цена.
  3. За време на испорака.
  4. Мулти-заглавувам изградба, мека, лесно флексибилни, а не се откинуваат лесно.
  5. Многу бои по желба, измамничка, и лесно да ги обележат.
  6. Различна должина може да биде на располагање.
 • CAT 6 кабел
  CAT 6 кабел
  Апликација
  Овој тип на кабел е главната користат во структурно каблирање за компјутерските мрежи, како што се Ethernet, поддржува фреквенции до 250 MHz и е наменета за пренос на брзини до 1 Gigabit во секунда (Gigabit Ethernet), АТМ 155Mbps, 1000Mbps TPDDI, Брз етер-нет ИТН.

  Структура
  Исцедете жица: Баре бакарна
  На кабел јакна: ЈП изолација, СР ПВЦ / LSOH јакна
  Јакна Боја: факултативно

  Стандард
  ISO / IEC 11801, ANSI/TIA/EIA-568B

  Сертификат
  UL, ETL
 • Cat6 кабел
  Cat6 кабел
  Апликација
  Се користи како работна станица надвор на Ф.Д. / IDF и други хоризонтални кабли поддршка амо-PMD аудио.
  10BASE-Т4 100BASE-TX 100Base-VG-ANYLAN 155Mbps АТМ 622 Mbps ATM 1000BASE-T 10GBase-Т

  Структура
  Голи бакар, ЈП изолација, алуминиумска фолија, плетенка, ПВЦ / LSOH јакна.

  Стандард
  Стандард: Според ISO / IEC 11801, ANSI / TIA / EIA 568B

  Сертификат
  UL, ETL

  Предност
  1. Висок квалитет.
  2. Фабрика цена.
  3. За време на испорака.
  4. Мулти-заглавувам изградба, мека, лесно флексибилни, а не се откинуваат лесно.
  5. Многу бои по желба, измамничка, и лесно да ги обележат.
  6. Различна должина може да биде на располагање.
 • Patch кабли
  Patch кабли
  Апликација
  Се користи како работна станица надвор на Ф.Д. / IDF и други хоризонтални кабли поддршка амо-PMD Аудио, интегрирани услуги дигитална мрежа (ISDN), АТМ 155Mbps, 10Gmbps TPDDI, Брз Етер-нет ИТН. 100BASE-TX, 100VG-ANYLAN, 1000BASE-T

  Структура
  Голи бакар, ЈП изолација, алуминиумска фолија, плетенка, ПВЦ / LSOH јакна.

  Стандард
  Стандард: Според ISO / IEC 11801, ANSI / TIA / EIA 568C, IEC61156

  Сертификат
  UL, ETL

  Предност
  1. Конкурентна фабрика цена FTP CAT6A кабел.
  2. БЦ / ЦЦА диригент.
  3. Многу бои и должини опционални.
 • САТ 7 LAN кабел
  САТ 7 LAN кабел
  Апликација
  Cat7 е "целосно заштитен" Twisted Pair кабел кој секој пар заштитени независно и заштитени за целокупното како и. Надворешниот алуминиумска фолија се користи против надворешни влијанија, со цел да се обезбеди најдобар оклопна ефект на 10 Gbps full-duplex пренос. Поддршка амо-PMD Аудио, интегрирани услуги дигитална мрежа (ISDN), АТМ 155Mbps, 1000Mbps TPDDI, Брз Етер-нет ИТН. Електрични и механички својства на Cat7 4pairs извртени-pair кабел со висок квалитет и да ги задоволи сите класа F линкови и седум апликации, со посебна линија на алуминиумска фолија штит и кабел плетенка штит, да се постигне многу одлични заштитен ефект. Cat7 4pairs извртени-пар во истиот кабел за поддршка на глас, податоци, видео, мултимедија три апликации.

  Структура
  Голи бакар, ЈП изолација, алуминиумска фолија, плетенка, ПВЦ / LSOH јакна.

  Стандард
  ISO / IEC 11801, IEC 61.156

  Сертификат
  UL, ETL

  Предност
  1. Висок квалитет.
  2. Фабрика цена.
  3. За време на испорака.
  4. Мулти-заглавувам изградба, мека, лесно флексибилни, а не се откинуваат лесно.
  5. Многу бои по желба, измамничка, и лесно да ги обележат.
  6. Различна должина може да биде на располагање.
Ние сме посветени да ви понуди одличен

LAN кабли

во комбинација со високо квалитетна услуга и конкурентна цена. Исто така и ние може да произведе според вашите одредени стилови. Искрено добредојде вашите добри фирми прават добра соработка со нас!