Italian, Italiano

Мини HDMI кабел

Вие сте тука: Насловна -> производи -> HDMI DVI кабел -> Мини HDMI кабел
Ние би сакале да биде вашиот сигурен Мини HDMI кабел Производителот, набавувачот и извозник, и ве молиме да се чувствуваат слободни да контактирајте не. Прашањата од глобалната големо, дистрибутери, купувачи, агенти и OEM / ODM услуга се добредојдени.
Мини HDMI кабел

модел:
Мини HDMI кабел
HDMI кабел Full HD 1080p
Детали за производот
Верзија 1.3 и 1.4 Компатибилност и Комплетна 1080p резолуција поддржана
Највисок степен кислород бесплатни бакар
Мулти-кабел со заштитен слој материјал за Максимална Интерференција Екранировка
Заштитен материјал изолација
Позлатени конектори
Чувствувате професионални изгради квалитет и изградба

Спецификации
1. 19-пински наназад компатибилен
2. Целосно HDMI орган сертифициран
3. 10.2Gbps иднина-доказ пропусен опсег
4. Нула загуба на податоци

Пакување и испорака
Пакување Детална: ploybag или кориснички
Испорака Детална: 7-10days


Нашите Популарни HDMI кабел Спецификација

Кабел P / N

Верзија

Спецификација

Макс. Должина на

HD30158

HEAC

{[7/0.10BCx1P + Д (7/0.10BC) + FAM] x5PCS 7 / 0.10BCx4C} + AM + Д (7/0.12BC) + Б (85% ALM) + PVC6.0

5M

HD28136

HEAC

{[7/0.12BCx1P + Д (7/0.12BC) + FAM] x5PCS 7 / 0.12BCx4C} + AM + Д (7/0.16TC) + Б (75% ALM) + PVC7.3

7M

HD26106

HEAC

{[7/0.16BCx1P + Д (7/0.16BC) + FAM] x4PCS + [7/0.12BCx1P

+ Д (7/0.12BC) + FAM] 7 / 0.16BCx4C} + AM + Д (7/0.16BC)

+ Б (65% ALM) + PVC8.6

10M

HD24110

HEAC

{[7/0.20BCx1P + Д (7/0.20BC) + FAM] x4PCS + [7/0.16BCx1P

+ Д (7/0.16BC) + FAM] 7 / 0.20BCx4C} + AM + Д (7/0.20BC)

+ Б (55% ALM) + PVC10.5

15 милиони

HD30124

ЕВТИНИ

[(7/0.10BCx1P + AM) x4PCS 7 / 0.10BCx1P 7 / 0.10BCx5C]

+ Д (7/0.12BC) + AM + PVC5.5

5M

HD28135

ЕВТИНИ

[(7/0.12BCx1P + AM) x4PCS 7 / 0.12BCx1P 7 / 0.12BCx5C]

+ Д (7/0.12BC) + AM + PVC7.3

7M

HD30114

СТАНДАРД

{[7/0.10BCx1P + Д (7/0.10BC) + FAM] x4PCS 7 / 0.10BCx1P

7 / 0.10BCx5C} + AM + Д (7/0.12BC) + Б (85% ALM) + PVC6.0

5M

HD28117

СТАНДАРД

{[7/0.12BCx1P + Д (7/0.12BC) + FAM] x4PCS 7 / 0.12BCx1P

7 / 0.12BCx5C} + AM + Д (7/0.12BC) + Б (75% ALM) + PVC7.3

7M

HD26102

СТАНДАРД

{[7/0.16BCx1P + Д (7/0.16BC) + FAM] x4PCS 7 / 0.10BCx1P

7 / 0.16BCx5C} + AM + Д (7/0.16BC) + Б (70% ALM) + PVC8.6

10M

HD24103

СТАНДАРД

{[7/0.20BCx1P + Д (7/0.20BC) + FAM] x4PCS 7 / 0.20BCx1P

7 / 0.20BCx5C} + AM + Д (7/0.20BC) + Б (65% ALM) + PVC9.8

15 милиони

HD30111

Висок стандард

{[7/0.10TCx1P + Д (7/0.10TC) + FAM] x4PCS 7 / 0.12TCx1P

7 / 0.12TCx5C} + AM + Б (85% ТК) + PVC6.0

5M

HD28101

Висок стандард

{[7/0.12TCx1P + Д (7/0.12TC) + FAM] x4PCS 7 / 0.12TCx1P

7 / 0.12TCx5C} + AM + Б (80% ТК) + PVC7.3

7M


Прашање Сега +Прашање Сега -
Клиенти и дистрибутери од целиот свет се добредојдени да преговара со нас за

Мини HDMI кабел

. Ајде да се приклучат на рацете и се стремиме кон просперитет.