Italian, Italiano

Мини САС кабел

Вие сте тука: Насловна -> производи -> САС кабел -> Мини САС кабел
Ние се одржи експертиза во обезбедувањето на нашиот квалитет свесен клиенти добро дефинирани Мини САС кабел. Ние нудиме овие во различни спецификации и дизајни, како на потребите на нашите клиенти во пазарот водечки цени. Производите понудени од наша страна строго проверени во секоја фаза на развој за да се обезбеди за висок квалитет и атрактивни дизајни.
Мини САС кабел

модел:
Мини САС кабел
Внатрешна висока густина (HD) Мини-САС кабли се во парк!
Овие СФФ-8643 кабли се користи 36-пински конектори и да ја стартувате на 12GB / s.
СФФ-8643 е внатрешна верзија на СФФ-8644. И двете се нарекува "висока Густина 36-пински мини-САС кабел."
Прилагодено СФФ-8643 Мини-САС кабли се достапни во различни конфигурации и други опции.

Главни карактеристики
СФФ-8643, САС 2,1 согласност и способен за САС 3,0
Широко бенд дизајн за 6G да 12G bps
RoHS согласност
Подобрена кабел бравата дизајн
26, и 30 AWG дел кабел

Апликации
Сериски пренос на податоци
HBA (домаќин автобус адаптер)
RAID (редундантни низи на евтин у)
Rack-Mount сервер
Сервери
Складирање решетката
Прашање Сега +Прашање Сега -
Политиката на компанијата е да се осигура дека вие и вашите клиенти имаат корист од сеопфатна советодавни услуги, иновативни и високо квалитетни

Мини САС кабел

со конкурентна цена и за време на испорака, строго придржување кон роковите и лична посветеност кон секој проект.