Italian, Italiano

RG11 Коаксијален кабел

Вие сте тука: Насловна -> производи -> Коаксијален кабел -> RG11 Коаксијален кабел
www.lancabletaiwan.com е водечки производител, на снабдувачот и извозник на RG11 Коаксијален кабел. Со една фабрика во Taiwan. Нашата експертиза ни овозможува да нудиме широк спектар на, кој е развиен во тандем со меѓународните стандарди за квалитет. Во текот на процесот на производство, нашите стручни тимови проверува квалитетот на производите на тој начин ние обезбеди супериорни производи на нашите клиенти. Нашите услуги се високо ценети од страна на нашите клиенти за навремени услуги и пазарот водечки цени. Ако сте заинтересирани во сите стилови на нашите производи, ве молиме да се чувствуваат слободни да контактирајте не.
RG11 Коаксијален кабел

модел:
RG11 Коаксијален кабел
Norminal централна диригент Кол. 1.63CCS + / -0,015 мм
Norminal изолација Кол. 7.11FPE + / -0,10 милиметри
1 штит: Ламинирани алуминиум допрете врзани за диелектрик.
На 2-ри штит: 60% покриеност алуминиум плетенка жица.
3 штит: Ламинирани алуминиум допрете.
Norminal јакна Кол.: 10.3 + / -0,2 мм
Norminal капацитетот: 50 + / -3 pF / m
Norminal Импеданса: 75 + / -3 оми
Брзина на пропагација: 85%
Врати загуба 0dB
000 отпор на изолација (20 潞 в) М Ω км
Диелектрични сила (диригент за да ги заштити) 0,6 kV
Слабеењето тестирани на 68 潞 F (20 潞 C)
Тестирани во должина: 100
Прашање Сега +Прашање Сега -
производи Листа

Нашите

RG11 Коаксијален кабел

промовирање на нивниот шарм во голема мера. Набавени од сертифицирани производители на овие производи се произведени според параметрите за квалитет распространети на глобално ниво.