Italian, Italiano

RG58 Коаксијален кабел

Вие сте тука: Насловна -> производи -> Кабли -> RG58 Коаксијален кабел
Воведовме строги и целосна контрола на квалитетот на системот, кој гарантира дека секој производ на RG58 Коаксијален кабел може да ги исполни барањата за квалитет на клиентите. Покрај тоа, сите наши производи се строго проверени пред пратката.
RG58 Коаксијален кабел

модел:
RG58 Коаксијален кабел
Norminal централна диригент Кол. 1.02cu + / -0,005 мм
Norminal изолација Кол. 2.9SPE + / -0,05 милиметри
Norminal јакна Кол.: 5,0 + / -0,10 милиметри
Norminal капацитетот: 100 + / -3 pF / m
Norminal Импеданса: 50 + / -3 оми
Брзина на пропагација: 66%
Врати загуба 0dB
Диелектрични сила (диригент за да ги заштити) 0,0 kV
Слабеењето тестирани на 68 潞 F (20 潞 C)
Тестирани во должина: 100

Предности:
Стандард ТВ комуникација кабел коаксијален кабел RG58
1. Висок квалитет и ниска цена.
2. CE / ROHS / ETL / UL.
3. OEM е на располагање.
4. Пакување Детална:
Внатрешна Пакување: Дрвена клопче, дрвен тапан, пластични тапан.
Надворешното пакување: Дрвени Тапани, картонска кутија, извлечете кутија.
Прашање Сега +Прашање Сега -
Политиката на компанијата е да се осигура дека вие и вашите клиенти имаат корист од сеопфатна советодавни услуги, иновативни и високо квалитетни

RG58 Коаксијален кабел

со конкурентна цена и за време на испорака, строго придржување кон роковите и лична посветеност кон секој проект.