Italian, Italiano

RG8U Коаксијален кабел

Вие сте тука: Насловна -> производи -> Бакарни кабли -> RG8U Коаксијален кабел
Ние сме искусни Taiwan RG8U Коаксијален кабел производителот, снабдувачот, извозникот и фабриката. Нашите производи набавени и се извезуваат во целиот свет се потпираат на нашата професионална талент и добро искуство. Ние сила за производство на производи за да одговараат на точната барање на нашите клиенти кои се движат од мали бизниси до големи производствени погони. Прилагодено дизајни и OEM / ODM услуги се срдечно добредојдени.
RG8U Коаксијален кабел

модел:
RG8U Коаксијален кабел
Внатрешна Диригент: 7 * 0,724 (мм) БЦ / CCS
Диелектрични: 7,2 (мм) ЈП / FPE
Штит (касета): Сплотени / Double / АЛ Фолии
Плетенка (покриеност%): 4 0% ~ 100% BC / TC / АЛ-MG
Јакна: 10,3 (мм) ЈП / ПВЦ
Јакна Дебелина на ѕидот: 1,09 (мм)
Импеданса (оми): 50 2
Nomial Capacitcance (pF / m): 57
Брзина на простирање на бранови: 83%
Минимум Врати Загуба (dB):
1-1000MHZ: 23
1000-2250Mhz: 19
Прашање Сега +Прашање Сега -
Добар квалитет, конкурентна цена

RG8U Коаксијален кабел

. Како што е совршен извозници и производители, ние секогаш се задржи нашата квалитет според светските потребниот стандард.
брза испорака во рамките на утврдени време на испорака.