Italian, Italiano

RG8U коаксијален кабел

Вие сте тука: Насловна -> производи -> Коаксијален кабел -> RG8U коаксијален кабел
www.lancabletaiwan.com специјализира во производство, снабдување и извозник RG8U коаксијален кабел, Со една фабрика во Taiwan. Таа ги зема науката и технологијата innovates како моќта на развој на претпријатието. Тоа се наведнуваат на истражување, експлоатација и производство на нови производи постојано. и нашето претпријатие е долгорочна производство снабдувач за многу меѓународни познати компании.
RG8U коаксијален кабел

модел:
RG8U коаксијален кабел
Внатрешна Диригент: 7 * 0,724 (мм) БЦ / CCS
Диелектрични: 7,2 (мм) ЈП / FPE
Штит (касета): Сплотени / Double / АЛ Фолии
Плетенка (покриеност%): 4 0% ~ 100% BC / TC / АЛ-MG
Јакна: 10,3 (мм) ЈП / ПВЦ
Јакна Дебелина на ѕидот: 1,09 (мм)
Импеданса (оми): 50 2
Nomial Capacitcance (pF / m): 57
Брзина на простирање на бранови: 83%
Минимум Врати Загуба (dB):
1-1000MHZ: 23
1000-2250Mhz: 19
Прашање Сега +Прашање Сега -
производи Листа

Ние ги доставуваме нашите најдобар квалитет

RG8U коаксијален кабел

и за време на испорака да ги задоволат вашите барања. За повеќе детална спецификација, ве молиме да ни ги испратите вашите истрага и ние ќе ви одговори наскоро.