Italian, Italiano

САС SATA кабел

Вие сте тука: Насловна -> производи -> САС кабел -> САС SATA кабел
www.lancabletaiwan.com е водечки производител, на снабдувачот и извозник на САС SATA кабел in Taiwan во сите кориснички цени, па како да се прилагодат опциите на нашите клиенти и доставена во рок од одредена временска рамка. Нашата компанија е поддржана од супериорен и напредни производствени техники да понуди беспрекорна квалитет на производите до нашите клиенти. Тие се набавени од производителите кој користи квалитетна суровина и да ги следат регулаторните стандардите за индустријата во текот на производството. Овие се извезуваат на ниски цени и се во par со меѓународните стандарди за квалитет.
САС SATA кабел

модел:
САС SATA кабел
Serial Attached SCSI (САС) е на високо-брзински складирање на податоци интерфејс наменета за високо-автопат и брзи податоци за пристап. Првенствено наменета за складирање на податоци центри, интерфејсот САС е наназад компатибилен со SATA. Ова му овозможува на корисникот да се меша поскапи, пониски капацитет САС дискови HDD за апликации кои бараат побрз пристап до податоци и поголема сигурност, со пониски цени, повисок капацитет SATA дискови за апликации со пониски брзината на пристап барања. Lontion носи целосна линија на квалитет САС кабли со конектори за секоја можна апликација, внатрешни и надворешни.

Апликации
СФФ-8087 за СФФ-8087 Внатрешна Multilane САС кабел
Serial Attached SCSI (САС 2.1)
Сериски пренос на податоци
HBA (домаќин автобус адаптер)
RAID (редундантни низи на евтин у)
Станици
Rack-Mount сервер
Сервери
Складирање решетката
Високи перформанси компјутер
Префрли
Спецификации
1. Дизајнирано за да се да се користи на уреди за складирање.
2. RoHS
3. Сопствен дизајн на располагање.


Прашање Сега +Прашање Сега -

САС SATA кабел