Italian, Italiano

SFP+ Бакарни кабли

Вие сте тука: Насловна -> производи -> SFP Плус кабел -> SFP+ Бакарни кабли
Ние сме една од реномирани имиња кои се вклучени во производство и извоз на широк спектар на SFP+ Бакарни кабли. Ние сопствената група на искусни и талентирани дизајнери кои го направија нашите производи кои се добро прифатени од страна на нашите клиенти. Посветени за да се постигне 100% задоволството на клиентите, ние одвојте екстремни грижа за да се обезбеди доследна пред и по продажбата на услуги на повеќето разумна цена.
SFP+ Бакарни кабли

модел:
SFP+ Бакарни кабли
SFP+ Бакар Twinax кабли се погодни за многу кратки растојанија и нудат високо цена-ефикасен начин за да се поврзете во рамки и низ соседните лавици. SFP+ Кабли нуди ниска цена SFP+ решение. SFP+ директно поврзани twinax кабелски склопови поддржува 10 Gigabit Ethernet, 10 оптички канал, и други индустриски стандарди.
Компатибилност со: Cisco, Ариста, HP, смрека, екстремни, сојузничките Telesis, леење, Force10, Алкател-Lucent... и повеќе
Апликации
  • Поддржува 10GBASE Ethernet
  • Обезбедува флексибилност на интерфејс избор
  • Поддржува "плати-како-ќе-доверат "модел
  • Поддржува дигитален оптички мониторинг способност
  • Поддржува квалитет на Cisco за идентификација (лична карта) функција која им овозможува на Cisco прекинувач за да се утврди дали на модулот е сертифицирана
  • Оптички интероперабилност со 10GBASE XENPAK, 10GBASE X2, и 10GBASE XFP интерфејси на истиот линк
Спецификации
SFP+ активни
0.5м~7м: 30AWG
7м~10 милиони: 28AWG
10 милиони~15м: 24AWG


Прашање Сега +Прашање Сега -
Имаме сопствен моќен таленти кои може да бидете сигурни да испорака на време со добар квалитет и прифатлива цена.

SFP+ Бакарни кабли

има положено строга проверка и може да се пофали здрава пазарна репутација.