Italian, Italiano

SFP Плус кабел

www.lancabletaiwan.com специјализирана за производство, снабдување и извоз SFP Плус кабел, со една фабрика во Taiwan. Тоа отсекогаш бил нашиот фокус за производство на најдобрите производи и да ги дава на време со внимателен услуга по продажбата. Нашите иновативен дух ни овозможува да остане еден чекор понапред од нашите конкуренти со обезбедување на најширокиот спектар производи. Прашањата од глобалната големо, дистрибутери, купувачи, агенти и OEM / ODM се добредојдени.
 • SFP+ Кабел
  SFP+ Кабел
  На SFP+ пасивни кабелски склопови се со високи перформанси, евтино јас/О решенија за 10G Ethernet и 10G оптички канал апликации. SFP+ бакар модулите овозможуваат хардвер произведува за да се постигне висок пристаниште густина, configurability и користење на многу ниска фрлија и намалена моќ буџет. Со голема брзина кабелски склопови ги задоволуваат и надминуваат Gigabit Ethernet и оптички канал индустриски стандард барања за перформанси и сигурност.
  Компатибилен со: Cisco, Ариста, HP, смрека, екстремни, сојузничките Telesis, леење, Force10, Алкател-Lucent... и повеќе
  SFP+ кабел собранието кандидати за сервер, складирање, switchs, хабови итн

  Апликации
  СФФ-8431 компатибилен
  Поддржува податоци стапки до 10Gbps
  100 Ohm диференцијални импеданса
  EEPROM потпис
  Повлече за ослободување на бравата дизајн
  360°кабел плетенка стегање
  Подобрен ЕМИ потиснување
  AC-заедно влезови и излези
  SFP Мали Форма-Фактор Pluggable

  Спецификации
  SFP+ пасивни
  0.5м~3м: 30AWG
  3м: 24AWG

 • SFP+ Бакарни кабли
  SFP+ Бакарни кабли
  SFP+ Бакар Twinax кабли се погодни за многу кратки растојанија и нудат високо цена-ефикасен начин за да се поврзете во рамки и низ соседните лавици. SFP+ Кабли нуди ниска цена SFP+ решение. SFP+ директно поврзани twinax кабелски склопови поддржува 10 Gigabit Ethernet, 10 оптички канал, и други индустриски стандарди.
  Компатибилност со: Cisco, Ариста, HP, смрека, екстремни, сојузничките Telesis, леење, Force10, Алкател-Lucent... и повеќе
  Апликации
  • Поддржува 10GBASE Ethernet
  • Обезбедува флексибилност на интерфејс избор
  • Поддржува "плати-како-ќе-доверат "модел
  • Поддржува дигитален оптички мониторинг способност
  • Поддржува квалитет на Cisco за идентификација (лична карта) функција која им овозможува на Cisco прекинувач за да се утврди дали на модулот е сертифицирана
  • Оптички интероперабилност со 10GBASE XENPAK, 10GBASE X2, и 10GBASE XFP интерфејси на истиот линк
  Спецификации
  SFP+ активни
  0.5м~7м: 30AWG
  7м~10 милиони: 28AWG
  10 милиони~15м: 24AWG

 • СФФ-8431
  СФФ-8431
  SFP 10Gtek е+ Twinax кабел собрание е 10GbE решение кое ги поврзува 10Gb/Кликнете ОК домаќин системи по многу пониска цена од оптички примопредаватели.
  SFP 10Gtek е+ Бакар Twinax кабли се погодни за многу кратки растојанија и нудат високо цена-ефикасен начин за да се поврзете во рамки и низ соседните лавици. SFP+ Кабли нуди ниска цена SFP+ решение. SFP+ директно поврзани twinax кабелски склопови поддржува 10 Gigabyte Ethernet, 10 оптички канал, и други индустриски стандарди. Овој кабел е на располагање во должина од 0.5m до 15м.
  Компатибилност со: Cisco, Ариста, HP, смрека, екстремни, сојузничките Telesis, леење, Force10, Алкател-Lucent... и повеќе

  Апликации:
  • 1-8G пара оптички канал и 1-10G Gigabyte етернет
  • Вмрежување, складирање, телекомуникациите
  • Центар, прекинувачи, рутери, сервери, мрежна картичка, (NICs)
  • Висок капацитет јас/O во складирање област мрежи, мрежа Закачено за чување и сервери
  • Вклучен ткаенина јас/Како О како ултра висок пропусен опсег прекинувачи и рутери
  • Центарот за податоци каблирање инфраструктура
  • Висока густина на врски помеѓу опрема за мрежно поврзување

  Спецификации:
  • SFP+ да SFP+ Конектор
  • 10GB/Кликнете ОК
  • Бакар Пасивни
  • 0.5~15 метри
  • AWG24, 28,30

 • SFP AOC
  SFP AOC
  SFP 10Gtek е+ Активен оптичкиот кабел (AOC) е 10Gbps решение за 10G Ethernet, и висок-перформанси компјутерски апликации. Интегриран кабел пренесува 10Gbps податоци во секоја насока во текот на лабава цевка влакна со растојание до 100m. На AOC е SFP+ MSA усогласеност, ниска потрошувачка на енергија и лесен.
  Компатибилност со: Cisco, Ариста, HP, смрека, екстремни, сојузничките Telesis, леење, Force10, Алкател-Lucent... и повеќе

  Апликација
  • Компјутери со високи перформанси настани
  • Сервери, прекинувачи, чување и
  • Мрежа пречки картички (NICs)
  • Datacom и Телеком прекинувач или рутер задни панели врска
  • Компјутери со високи перформанси за интерконекција

  Спецификации:
  • 10GB/s сериски оптички интерфејс
  • Поддршка дигитални дијагностика за следење на модул температура, Vcc, Rx влезна моќност, Tx_Disable и Rx_LOS
  • RoHS согласност
  • 850nm високи-брзина VCSEL и ПИН приемник
  • Операција случај Температура: 0~70°C
  • Топла pluggable
  • Еден 3.3V напојување
  • Ниска Потрошувачка на енергија
  • Метал приложи за пониски ЕМИ
  • Должина на:0.5м / 1m / 2m / 3м / 4 милиони / 5м / 7м /10 милиони / 20 милиони / 30 милиони / 50 милиони / 100 /300
  • 0.5м~100: OM2 ММ влакна
  • 100~300: OM3 ММ влакна

Нашата тајна на успехот е политика нашиот менаџмент на се почитуваат на деловната етика во кои се занимаваат со клиентите. Ве уверуваме на за време на испорака од најдобрите

SFP Плус кабел

поддржани од страна на поттикна и внимателен услуга по продажбата.