Italian, Italiano

ТВ Коаксијален кабел

Вие сте тука: Насловна -> производи -> Коаксијален кабел -> ТВ Коаксијален кабел
www.lancabletaiwan.com е еден од познати имиња кои се вклучени во Taiwan производителот, снабдувачот и извозник на широк спектар на ТВ Коаксијален кабел кои се sturdily изградени и ценети за нивната преносливост. Со цел да се обезбеди квалитетот на нашата палета, ние производство оваа искористување на висок степен на материјал, којшто го набави од уверение продавачи. Ние обезбеди овие производи со различни градации во големина и спецификации индивидуализира според потреби и потреби на клиентите. Нашата палета е во високата побарувачка од страна на нашите клиенти се шири низ меѓународниот пазар и може да се искористи во водечка индустрија на цени. Ако сте заинтересирани во сите стилови на нашите производи, ве молиме да се чувствуваат слободни да контактирајте не.
ТВ Коаксијален кабел

модел:
ТВ Коаксијален кабел
Norminal централна диригент Кол. 1.02CCS + / -0,01 милиметри
Norminal изолација Кол. 4.57FPE + / -0,10 милиметри
Norminal јакна Кол.: 6,86 + / -0,20 милиметри
Norminal капацитетот: 50 + / -3 pf / m
Norminal Импеданса: 75 + / -3 оми
Гласник: 1,13 + / -0,01 милиметри
Брзина на пропагација: 85%
Врати загуба 0dB
000 отпор на изолација (20 潞 в) М Ω км
Диелектрични сила (диригент за да ги заштити) 0,6 kV
Слабеењето тестирани на 68 潞 F (20 潞 C)
Тестирани во должина: 100

Прашање Сега +Прашање Сега -
производи Листа

Нашата цел е да им помогне на клиентите ги остваруваат своите цели. На

ТВ Коаксијален кабел

производи доаѓаат во светли комбинации на бои кои ги око фаќање на изглед се направи. Ние сме прави големи напори за да се постигне оваа понудената ситуација и искрено добредојде да ни се придружите!