Italian, Italiano

USB сериски кабел

Вие сте тука: Насловна -> производи -> Бакарни кабли -> USB сериски кабел
www.lancabletaiwan.com се добро воспоставени како еден од истакнати m производителот, снабдувачот и извозник на енормно фабрикувани колекција на USB сериски кабел. Со изобилство на искуство, поддржани од тим од високо квалификувани инженери, стручен кадар и техничари, компанијата со себе носи гаранција за квалитетот, сигурноста и трајна заложба, преку континуирана по продажбата на услугата.
USB сериски кабел

модел:
USB сериски кабел
SuperSpeed ​​USB 3.0 Тип
- Поддршка на 5Gbps стапка на податоци, само 625MB / s
- Заштитени извртени пар (STP) се користи за USB 3.0
- Еден тип надолу инклузивно USB 1.0/1.1/2.0
- Минимизирање конектор форма фактор варијации.
- Управување со ЕМИ.
- Сите двострано податочна комуникација.
Прашање Сега +Прашање Сега -
Постигнување на висок задоволството на клиентите е секогаш наш врвен приоритет, Гордееме на одржување на ниска цена и правење добри можности за соработка на располагање за

USB сериски кабел

.